Termenii și condiții

1. Definiții:

1.1. Site-ul www.spatium.ro (denumit în continuare „site-ul”) este proprietatea societății S.C. Spatium Arhitectura S.R.L. (denumit în continuare „Spatium Arhitectura” sau „Birou de arhitectură”), cu adresă Str. Izvorului 13/A, 535600 Odorheiu Secuiesc, având CUI 35569590, înregistrat la Registrul Comerțului sub nr. J19/71/2016 reprezentat prin dl. arhitect Jakab László.

1.2. Termenii: „utilizator” și „clienți” reprezinta toate persoanele fizice și/sau juridice care acceseaza site-ul www.spatium.ro, indiferent de motiv.

2. Conținut:

2.1. Prin intermediul sitului utilizatorul are acces la informații privind serviciile si produsele oferite de Spatium Arhitectura. Informațiile publicate pe site sunt de interes general despre Spatium Arhitectura, produsele și serviciile comercializate de aceasta, cât și alte informații considerate de Spatium Arhitectura ca fiind de interes pentru utilizatori.

2.2. Site-ul poate fi accesat de către orice persoana interesată în mod gratuit.

2.3. Site-ul consitue un instrument de prezentare a servicilor oferită de Spatium Arhitectura, prin accesarea acestuia utilizatorii neavând posibilitatea de a realiza comenzi online (achiziții online). Accesarea informațiilor prezentate în secțiunile site-ului nu crează obligații contractuale.

2.4. Proiectele afișate pe site sunt doar cu titlu de prezentare, fără obligația de a presta același serviciu pentru un alt utilizator al site-ului ce poate deveni un client al Biroului de arhitectura.

2.5. Spatium Arhitectura își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul site-ului fără acordul vizitatorilor.

3. Dreptul de proprietate intelectuală:

3.1. Întregul continut al site-ului www.spatium.ro, incluzând imagini, texte, animații, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea socetății Spatium Arhitectura Srl și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Biroului de arhitectură a oricăror elemente din site se pedepsește conform legii.

3.2. Orice informație sau material trimis de către clienți sau utilizatorii site-ului pentru a fi analizat de către Spatium Arhitectura, nu vor fi publicate și nu vor intra sub incidența dreptului de autor, fapt asumat de către utilizator.

3.3. Spatium Arhitectura nu își asumă răspundere pentru proveniența materialelor primite de la utilizatorii site-ului, prin e-mail sau prin corespondență, și nici nu verifică dacă aceste proiecte au la bază un drept de proprietate intelectuală.

3.4. Dreptul de autor asupra proiectelor realizate și ce pot fi vizualizate pe site aparțin exclusiv Biroului de arhitectură, astfel destinatarii proiectelor își exprima acordul publicării acestora fără o notificare prealabilă.

4. Securitatea datelor:

4.1. Spatium Arhitectura se angajează să respectă viața privată a utilizatorilor. Politica de protecția a datelor se bazează pe Regulamentul (UE) 2016/679 (GDPR). Biroul de arhitectură se obligă să păstreze confidențialitatea datelor primite via e-mail sau corespondență și să nu dezvăluie aceasta terțelor persoane, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

4.2. Prin trimiterea mesajelor prin orice cale de comunicare (e-mail, corespondență, telefon, fax ect.) fiecare Utilizator și-a exprimat consimțământul ca Spatium Arhitectura să colecteze și să administreze datele acestuia cu caracter personal, în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite, în conditiile și cu respectarea prevederilor legii în vigoare.

4.3. Utilizatorul în orice moment are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale și să solicite ștergerea acestora, revocându-și astfel acordul dat și renuntând astfel la orice drept implicit și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealăltă.

5. Dispoziții finale:

5.1. Utilizatorul ia la cunoștința că a citit și acceptă acești termeni și condiții.

5.2. Spatium Arhitectura poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Utilizatorul este obligat să respectă oricare și toate astfel de revizuiri.

5.3. Orice neînțelegere cu referire la prezentele Termeni și conditii care ar putea sa apara între Utilizator și Spatium Arhitectura se va rezolva pe cale amiabila.

5.4. Spatium Arhitectura este dispus să răspundă la orice întrebare privind secțiunea „Termeni și condiții”, utilizatorul poate să îi trimite mesaje folosind datele de contact din secțiunea „Contact”.